Armbanden

Op deze pagina staan handgemaakte armbanden. De armbanden zijn allen met verschillende technieken gemaakt. Dit kan zijn CRAW, peyote, rijgen of beadembroidery.

per pagina
 • Tips and Tops brons
  Tips and Tops brons

  Tips and Tops (brons) Patroon van Sabine Lippert. Deze armband is naar het patroon van. De oorspronkelijke versie is breder maar ik vind deze smallere versies leuk om te zien en sneller in het maken. De armband heeft een…

  € 18,00
 • La Fleur black
  La Fleur black

  La Fleur (black) patroon van Sabine Lippert.
  Zwarte swarovski chatons omrand met preciosa bicones en 2 kleuren miyuki rocailles. De armband sluit met een super handige druksluiting. Armband is 17,5 cm lang.

  € 24,00
 • Palla black
  Palla black

  Armband Palla, patroon van Ellad2. Met deze armband val je wel op, valt erg mooi om de pols. Diverse kralen zoals miyuki rocailles, superduo's en kleine zwarte cabochons met 2 rijplaten. De armband sluit met een mooie zwarte…

  € 25,00
 • Brick and tiles brons
  Brick and tiles brons

  Armbandje van de Trendsetters met czechmates tiles en bricks. Mooi chic armbandje. Sluiting is een handige druksluiting. Lengte armband is 19 cm.

  € 16,00
 • Be Still My Heart grijs
  Be Still My Heart grijs

  Mooie, compacte en volle armband met schuifslot. Voldoende bling door de bidons. De armband is 20 cm lang en 33mm breed. Hoofdkleur is mat grijs. Patroon is van Sabine Moppert.

  € 39,00
 • Little button
  Little button

  Prachtige armband naar een patroon van Helena Tang. De armband is in de kleur mat grijs en hematiet. De armband heeft een schuifsluiting en geschikt voor polsmaat 18-19 cm. De armband is 3 cm breed.

  € 35,00
 • Armband Granada
  Armband Granada

  Bovenop deze armband de Granada. De granada is naar een patroon van Sabine Lippert uit haar boek Beaded Fantasies. In het midden zit een prachtige bronskleurige swarovski rivoli. Het geheel is vast gezet op een leren armband.

  € 21,00
 • Tips and Tops olive
  Tips and Tops olive

  prachtige armband met schuifsluiting. Voor het maken van deze armband heb ik gebruik gemaakt van het patroon van Sabine Lippert "Tips and Tops" uit haar boek Beadwork Evolution. Kleur khaki/olijfgroen. Armband is geschikt voor een…

  € 24,00
 • Tips and Tops hematiet
  Tips and Tops hematiet

  Prachtige armband met schuifsluiting. Voor het maken van deze armband heb ik gebruik gemaakt van het patroon van Sabine Lippert "Tips and Tops" uit haar boek Beadwork Evolution.
  Armband is geschikt voor een polsmaat max. 18 cm en…

  € 27,00
 • So Flexible (hematiet)
  So Flexible (hematiet)

  Patroon van Sabine Lippert nl "So Flexible". De armband is gemaakt op een basis van rocailles in de vorm van wiebertjes. Daar bovenop is een omgekeerde V geregen met diverse kralen zoals mobyduo's, facet- en ronde glaskraaltjes.…

  € 37,00
 • Maroon blue
  Maroon blue

  De armband is volgens patroon van Ella Des genaamd Maroon. De armband bestaat uit blauwe kralen, facet en rocailles. Lengte van armband is geschikt voor een pols 19-20 cm. Sluiting bestaat uit 2 drukkers. Armband heeft een mooie…

  € 23,00
 • Tips and Tops (staalgrijs)
  Tips and Tops (staalgrijs)

  Prachtige armband met schuifsluiting. Voor het maken van deze armband heb ik gebruik gemaakt van het patroon van Sabine Lippert "Tips and Tops" uit haar boek Beadwork Evolution.

  In deze armband zitten 2 verschillende 11/0…

  € 24,00
per pagina