Oorbellen

Op deze pagina staan allerlei soorten oorbellen van kort naar lang van wit naar zwart en van rond naar ovaal. De oorbellen zijn of voorzien van een goldfilled of silver plated oorhaakje. Tegen meerprijs kan ik er een ander haakje aan vast maken. Bijvoorbeeld als je persé zilver wil kan dat ook zeker of bijvoorbeeld wanneer je een oorbel aan een knopje wilt, ook dat kan. Neem dan contact met mij op.

per pagina
 • Paige siam
  Paige siam

  Oorbellen Paige naar een patroon van Monique De Boer. Deze oorbellen hebben een prachtige rode glasdruppel van 10 x 14 mm met daaromheen licht bronzen Miyuki rocailles. Het oorhaakje is goldplated en lengte oorbel is 3,5 cm.

  € 11,00
 • Paige rosé opal
  Paige rosé opal

  Dit is wel een favoriete kleurencombinatie...brons met roze. Prachtig toch? De druppel is een swarovski druppel. Lengte oorbel is 3,5 cm en het oorhaakjes is gold filled.

  € 15,00
 • Paige golden shadow
  Paige golden shadow

  Deze oorbellen hebben een prachtige glasdruppel in de kleur golden shadow. Deze druppel is 10 x 14 mm en is omrand met miyuki rocailles in de kleur durocoat gold. Lente oorbel 3,5 cm en heeft een goldplated oorhaakje.

  € 12,00
 • Paige capri blue
  Paige capri blue

  deze oorbellen hebben een druppel in de kleur powdery capri blue omrand met miyuki rocailles light bronze. Het haakje is goldplated. Lengte oorbel 3,5 cm.

  € 12,00
 • Paige powdery aqua
  Paige powdery aqua

  Patroon van Monique De Boer.
  Foto 1 deze oorbellen hebben een druppel in de kleur powdery aqua omrand met miyuki rocailles black full chrome. Het haakje is silverplated Lengte oorbel 3,5 cm.

  € 11,00
 • Paige black
  Paige black

  Paige oorbellen patroon van Wirwarkralen. Foto 1 heeft als basis een zwarte glasdruppel van 10 x 15 mm. Omrand met miyuki rocailles in de kleur light gunmetal. Lengte oorbel 35 mm. Oorhaakje is silverplated.

  € 12,00
per pagina