Armbanden

Op deze pagina staan handgemaakte armbanden. De armbanden zijn allen met verschillende technieken gemaakt. Dit kan zijn CRAW, peyote, rijgen of beadembroidery.

per pagina
 • Romance (grey)
  Romance (grey)

  Prachtige armband naar een patroon van Sabine Lippert genaamd Romance. In deze armband zitten prachtige grijze rivoli's en diverse bicones (swarovski). De armband is geschikt voor een polsmaat 17 - 19 cm.

  € 25,00
 • Bunch of Bangles lila
  Bunch of Bangles lila

  Drie prachtige armbanden naar een patroon van Sabine Lippert nl Bunch of Bangles. Ik heb gekozen voor een paars goud combinatie. Heeft een mooie chique uitstraling. Deze armbanden past over een hand die op breedste gedeelte Max.…

  € 40,00
 • Serpentine (black)
  Serpentine (black)

  Deze prachtige armband heb ik gemaakt mbv het patroon Serpentine van Sandra Scholte. Bestaat uit 2 delen. Gebruikte materialen: delica's mat grijs, glanzend zwart, rocailles 15/0 mat en glanzend zwart, mat zwarte bugle beads, 3 mm…

  € 30,00
 • Cuff Liz
  Cuff Liz

  Een armband gemaakt met leer aan de buitenzijde en ultra suede aan de binnenzijde en voorzien van een onyxcabochon met zwarte en aqua/turqouise kraaltjes. Techniek beadembroidery.

  € 35,00
 • Blacklady
  Blacklady

  Een armband gemaakt met zwart leer en ultra suede. Voorzien van een onyxcabochon met zwarte rocailles. Techniek beadembroidery.

  € 35,00
 • cuff Tree Root
  cuff Tree Root

  Armband met leer en ultra suede voorzien van een prachtige cabochon. Er zit een koperen cuff in de armband.

  € 35,00
 • Purple
  Purple

  Handgemaakte armband. Voorzien van paarse lapis cabochons en vele rocailles in paarstinten. Veel en intensief handwerk. Het geheel is geplakt op een metalen vorm en afgewerkt met paars leer aan de binnenzijde. Geschikt voor een…

  € 75,00
 • Cuff "Shiny"
  Cuff "Shiny"

  Een cuff voorzien van drie prachtige swarovski elementen aangevuld met allemaal miyuki`s en 3 mm pareltjes. De swarovski elementen zijn een white opal en twee swarovski Rivoli`s 14mm Crystal Golden Shadow.

  € 75,00
per pagina